gouna_media_center
photography by karim mansour

designed: 2009 by ramzi makram-ebeid

Working with Ramzi simply raised the bar of what one might expect from an interior designer. His commitment to the client, his contagious enthusiasm and his dedication to always satisfy the customer wishes have rendered this a fun rather than an arduous job. I look forward to working with him again!

Marianne Simaika

Designed for the “Gouna House,” the “Gouna Media Center” adds only required storage space, leaving a minimal non-distractive center for those watching the wall mounted television. 

Bringing the colors of the open space together, including the fabrics from the adjacent dining room, this piece is made from zein wood and lacquered mdf. The boxes on the right look decorative, but double as push/pull storage units. In the middle, the open space allows for easy access and flexibility for the household gadgets. The portion on the left is designed specifically for floor pillow storage.

Other color options available.